Кожен українець переглядає понад 55 хв. YouTube щодня

0
-3
Кожен українець переглядає понад 55 хв. YouTube щодня
24 березня український офіс Google опублікував статистику та факти стосовно українського сегмента YouTube. Це дозволило оцінити вплив пандемії на розвиток відеохостингу та сучасні тренди.

Загалом 2 млрд користувачів у світі заходять в YouTube-акаунти щомісяця, а 80% переглядів припадає на країни поза США. Автори YouTube в Україні також активно розвиваються, повідомляє Google.

Так, впродовж 2020 року кількість українських каналів зі 100 тис. підписників і більше зросла на 35%, а каналів з 1 млн підписників і більше - на 45%. В середньому український користувач щоденно переглядає понад 55 хв. контенту на YouTube.

Упродовж 2020 року значної популярності у світі набув контент, який допомагав людям вчитися, розвиватися та відпочивати, не виходячи з дому. Так, щоденні перегляди відео домашніх тренувань зросли на 340%, відео з медитаціями - на 35%, а перегляд кулінарних каналів - на 45%.

В українському сегменті YouTube під час пандемії виникли досить унікальні тренди. Так, у грудні 2020 року освітній контент - фізика, математика та хімія - в Україні дивилися на 50% активніше, ніж за рік до цього. Значно зросла зацікавленість глядачів у локальному туристичному контенті - відео про походи та рафтинг зросли в переглядах більше як на 80%.

Серед успішних прикладів YouTube-каналів українських авторів, які створюють контент для глядачів інших країн, адміністрація сервісу відзначила серію каналів з розважальним контентом для молоді різними мовами від Lady Diana. Так, найпопулярнішими каналами на хінді стали: Hola Amigos - 5,7 млн підписників і понад 2,6 млрд переглядів - та Diana Series - 1,4 млн підписників і понад 500 млн переглядів. Пізнавальний канал англійською — Ridddle із 3,78 млн підписників, англійська та німецька версії популярного каналу SlivkiShow.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні