Зеленський проводить консультації з лідерами «нормандської четвірки» через загострення на Донбасі

1
-1
Зеленський проводить консультації з лідерами «нормандської четвірки» через загострення на Донбасі
Президент Володимир Зеленський проводить консультації з лідерами країн нормандської четвірки після загибелі чотирьох українських військових на Донбасі. Про це заявив спікер української делегації в ТКГ Олексій Арестович в ефірі Україна 24.

Пише НВ.

«Президент і голова Офісу президента України проводять інтенсивні консультації з керівництвом країн „нормандського формату“ щодо грубого порушення режиму припинення вогню, внаслідок якого загинули четверо українських військовослужбовців», — заявив Арестович.

За підсумками екстреного засідання ТКГ українська сторона звернулася до ОБСЄ для проведення позачергового засідання безпекової підгрупи і зараз очікує на реакцію російської сторони.

"Єдиною умовою ефективного продовження переговорів є повне припинення вогню", - наголосив речник української делегації.

26 березня четверо українських військових загинули в районі Шумів на Донбасі, ще двоє були поранені. Російські найманці обстріляли позиції ЗСУ із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 82 мм, станкових автоматичних гранатометів і великокаліберних кулеметів.

Українська делегація в ТКГ після цього ініціювала екстрену внутрішню нараду.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Мда, реакція"бубочки"
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні