BlaBlaCar обманює?

1
-5
BlaBlaCar обманює?
Сьогодні стало відомо, що українців почали обманювати через сервіс пошуку попутників BlaBlaCar. Новий вид шахрайства досить стрімко поширюється в Україні. Яким чином це відбувається?

Пише Ай тех.

Це досить класична схема, яка поставлена на новий лад і з новими сервісами. На цей раз, шахраї просять своїх “клієнтів” перевести аванс. Після переказу авансу, шахрай повідомляє свою жертву про те, що сума переказу велика і він хоче повернути здачу. Після того, як клієнт-жертва погоджується, шахрай відправляє посилання на сайт, який схожий на офіційний. На цьому сайті необхідно вводити свої банківські реквізити та секретний код. Традиційно, після таких невеликих маніпуляцій, зловмисник отримує доступ до банківської карти, а значить жертва втрачає їх.

Теги: BlaBlaCar
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
цифровізація в ДІЇ чи ДІЯ в цифровізації ? результат той самий
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні