Які продукти подорожчають вже завтра?

3
6
Які продукти подорожчають вже завтра?
За прогнозами виробників, кілограм свинини додасть ще 10% – до 150 грн.

Інформує Агро.

Причиною експерти називають рекордні ціни на зернові. Поточного року вони сягнули 13-річних максимумів на світових ринках. У результаті подорожчало зерно та комбікорми, які є традиційною складовою кормів для тварин.

Експерти прогнозують також подорожчання овочів на 5-6%.

“Це пов’язано з тим, що у сховищах продуктів стає все менше. А теплична продукція хоч і з’явиться на прилавках, проте дешевшою не буде через збільшення витрат на обслуговування, опалення та освітлення теплиць”, – йдеться у матеріалі.

Зі слів заступника голови Всеукраїнської аграрної ради Дениса Марчука, овочі додаватимуть у ціні до нового врожаю. Він додає, що щомісяця на 5-6% дорожчатимуть капуста, морква, цибуля, картопля.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Скільки можна?
Відповісти
Аграрна держава яка забезпечувала продуктами колись величезну країну скотилася до такого що ціни на продукти харчування постійно і "безпардонно" зростають. Ганьба таким "керувникам"!!!
Відповісти
А колись був антимонопольний комітет, а зараз маєм офіс президента з комічною трупою в середині. І так виходить, що коли вони пожартують, ми аж плачем від цього.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні