У багатоповерхівці Кропивницького обвалилися бетонні плити. Жителі залишилися без газу та світла

0
-6
У багатоповерхівці Кропивницького обвалилися бетонні плити. Жителі залишилися без газу та світла
В обласному центрі в 5-поверховому будинку на вулиці Яновського обвалилися бетонні плити перекриття даху в одному з під'їздів. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив міський голова Андрій Райкович

Пише Дозор.

Як виявилося, на останньому поверсі хотіли рекунструювати одну з квартир. За словами мера, ремонтники проігнорували всі будівельні норми і знесли, як кажуть, «несучу» стіну. Плити перекриття просто обвалилися. Тож надалі планується проведення експертизи для встановлення ступеню ушкодження та виготовлення проекту ремонту.

"Скоріш за все, відновлюватимемо дах за кошти резервного фонду міста – щоб оперативніше. Тим часом правоохоронці проведуть розслідування випадку. На щастя в цій ситуації обійшлося без жертв. Але під’їзд, де трапилась аварія відключений від усіх комунікацій. Люди залишились без води, газу і світла. Мешканців поки доведеться відселити з будинку. Якщо комусь немає куди переїхати, звертайтесь, ми організовуємо проживання в готелі "Турист"", - йдеться у дописі.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні