--> МОЗ пояснило високу смертність від COVID | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

МОЗ пояснило високу смертність від COVID

1
-1
МОЗ пояснило високу смертність від COVID
Висока смертність від коронавірусної інфекції COVID-19 в Україні пов'язана з британським штамом, який циркулює по всій країні, заявив глава МОЗ Максим Степанов в інтерв'ю Радіо Свобода.

"Це зовсім інший штам вірусу... І більша кількість людей заражається цим вірусом, він передається набагато швидше, скорочений інкубаційний період і, головне, він досить агресивний", - розповів Степанов.

Міністр охорони здоров'я зазначив, що зараз у великої кількості заражених COVID-19 розвивається дуже швидко і протікає у важкій формі. Крім того, важко переносити хворобу стали і ті, хто молодший за 40 років.

У коронавірусу SARS-CoV-2 існують тисячі мутацій, але дійсно небезпечних всього три. Бразильський варіант, за деякими даними, він здатний долати вироблений після зараження імунітет. Південноафриканський також виявився стійким до антитіл.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Мені особисто дуже цікаво як поширився, звідкіля взявся та як потрапив до людини так називаємий цей новий мутований британський коронавірус. Півтора року тому, весь світ кричав, що китайці засранці випустили з лабораторії джина на волю, що цих китайців треба всіх зневажати, можливо навіть ізолювати від світового суспільства. А тепер виходить стали засранцями ЄС і британські лорди, які також дали маху і випустили свою заразу на свободу, а значить на сьогодні ніби як за їхні ненавмисні дії, необхідно зневажати британців, можливо навіть ізолювати від світового суспільства.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні