Готують детальний звіт по діяльності РФ проти США

0
3
Готують детальний звіт по діяльності РФ проти США
Державний секретар США Ентоні Блінкен заявив, що Росія незабаром відчує ціну й наслідки за зловмисні дії проти американської держави.

За його словами, повний деталізований звіт щодо діяльності РФ як проти його країни, так і проти союзників та партнерів у Європі, перебуває на стадії завершення. Про це він повідомив в інтерв’ю CNN.

"Ми перебуваємо на стадії завершення огляду щодо кібератаки російських хакерів на нас через програмне забезпечення SolarWinds, втручання Росії у вибори, використання нею хімічної зброї з метою вбивства Олексія Навального – ми вже заявляли й реагували щодо цього, а також щодо відповіді за атаки проти сил США в Афганістані", – зазначив американський чиновник.

Він додав: між західними союзниками є спільне розуміння того, що вони не мають ілюзій щодо дій російської влади, та щодо притягнення Кремля до відповідальності.

Також Блінкен уточнив, що нині американський уряд перебуває на стадії консультацій на тему санкцій із країнами НАТО.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні