Запрацювала «‎гаряча лінія»‎ проти домашнього насильства

0
4
Запрацювала «‎гаряча лінія»‎ проти домашнього насильства
В Україні розпочалася інформаційна кампанія "Не дай домашньому насильству шанс!". Про це у понеділок повідомило Міністерство соціальної політики.

В уряді опублікували телефони, на які можна звернутися у випадку домашнього насильства. Номери працюють цілодобово, дзвінки на них - безкоштовні.



"Для переважної більшості людей домашнє насильство – це традиційно вкорінена норма, установлена поколіннями. Постраждалі від домашнього насильства (переважно жінки) не можуть належним чином виконувати свої батьківські обов'язки, внаслідок чого зростає рівень соціального сирітства.

Багатьом людям здається, що насильство найчастіше відбувається у сім'ях, де зловживають алкоголем чи вживають наркотики, що жертвами насильства стають неосвічені особи. Однак, це не так", - повідомляє міністерство.

Мінсоцполітики інформує: якщо ви потребуєте консультації, боїтесь звертатись до поліції з даного питання чи з інших причин, то можете зателефонувати на номери "гарячих ліній", де вам нададуть консультації та роз'яснення.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні