В Австрії невідомі напали на підлітків з України

0
2
В Австрії невідомі напали на підлітків з України
Невідомі напали на двох братів з України 17-ти та 15-ти років в австрійському місті Грац в неділю. Один з українців був госпіталізований з ножовими пораненнями.

Інформує УНН.

За даними видання, в неділю підлітки пішли на зустріч людиною, з якою познайомилися через соціальну мережу, щоб продати одяг. Близько 16:15 двоє громадян України зустріли незнайомця.

Повідомляється, що ймовірний покупець під приводом заманив двох в підземний пішохідний перехід. Коли незнайомець приміряв куртку, чотири-п’ять осіб в масках підійшли до братів з обох входів в підземний перехід. Один із злочинців витягнув пістолет, погрожуючи 17-річному підлітку і почав вимагати гроші, цінні речі і одяг, який він привіз з собою.

Згідно з виданням, 17-річний хлопець чинив опір, що призвело до бійки. Один із злочинців в масці витягнув ніж і вдарив 17-річного підлітка ножем в корпус. Коли йому на допомогу прийшов 15-річний брат, злочинці розбіглися в різні боки. Хлопець був серйозно поранений ножем і доставлений в місцеву лікарню Граца. Поліція міста проводить розслідування нападу.

Реакція МЗС України

У прес-службі МЗС УНН підтвердили, що 28 березня у місті Грац невідомі напали на двох українських підлітків 15 і 17 років, завдавши одному ножових поранень.

“Потерпілий громадянин був госпіталізований, зараз йому надається медична допомога, загрози життю немає. Поліція Граца почала розслідування, розшукує нападників. Справа перебуває на контролі українського посольства в Австрії”, — заявили у зовнішньополітичному відомстві.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні