--> Клієнти Uber в Лондоні тепер мають можливість обирати між електрокаром і звичайним авто | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Клієнти Uber в Лондоні тепер мають можливість обирати між електрокаром і звичайним авто

0
-9
Клієнти Uber в Лондоні тепер мають можливість обирати між електрокаром і звичайним авто
Клієнти Uber в Лондоні отримали можливість вибрати для поїздки електромобіль замість гібридного, дизельного або бензинового авто, повідомляє Forbes з посиланням на Financial Times. Сервіс Uber Green доступний з 29 березня для поїздок, що починаються в центрі Лондона (Зона 1), в подальшому планується його ширше впровадження в столиці Великобританії.

Пише Mind.

Зараз тільки 1600 водіїв Uber в Лондоні мають електромобілі. Всього в британській столиці працюю понад 45 000 водіїв компанії. Щоб стимулювати їх перехід на повністю електричні транспортні засоби, Uber пропонує знижену до 15% плату за обслуговування.

Впровадження електромобілів передбачено планами Uber стати «платформою з нульовим рівнем викидів» до 2040 року. Великобританія – найбільший європейської ринок Uber. Серед жителів Лондона, за даними Bloomberg, 3,5 млн осіб користуються додатком компанії кожні 90 днів.

Саме Лондон повинен у 2025 році стати першим містом, де поїздки, замовлені через сервіс, будуть здійснюватися на транспорті, позбавленому шкідливих викидів.

«Сьогодні, коли міста знову починають відкриватися, у нас є унікальна можливість сприяти екологічно чистому відновленню за рахунок того, що кожен автомобіль в додатку Uber в Лондоні стане повністю електричним», – заявив виданню регіональний менеджер Uber в Північній і Східній Європі Джеймі Хейвуд.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні