У підприємства на Волині забрали більш як 82 га землі

1
-3
У підприємства на Волині забрали більш як 82 га землі
На виконання рішення Господарського суду Волинської області, скасовано рішення державних реєстраторів про реєстрацію права постійного користування одним із підприємств області земельною ділянкою площею понад 82 га й вартістю 78,5 млн гривень.

Підставою пред’явлення позову стали порушення вимог чинного законодавства при віднесенні земельної ділянки, яка знаходиться за межами населених пунктів Мар'янівської селищної ради Луцького району, до земель комунальної власності. Про це Волинь24 повідомили у пресслужбі Волинської обласної прокуратури.

Згідно із Законом, ці землі – державна власність.

Окрім цього, підприємство на момент реєстрації права постійного користування ділянкою навіть не належало до переліку суб’єктів, які могли набувати таке право.

Відтак прокурори в суді домоглися повернення земельної ділянки у власність держави.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А при відкритті ринку землі розповідають що вартість гектару 1-3тис доларів!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні