--> У НАТО повідомляють про незвично високу активність військових літаків РФ | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У НАТО повідомляють про незвично високу активність військових літаків РФ

0
7
У НАТО повідомляють про незвично високу активність військових літаків РФ
У межах зони відповідальності НАТО зафіксована незвичайно висока активність російських військових літаків. У північній частині Атлантики, над Чорним і Балтійським морями 29 березня менш ніж за шість годин було ідентифіковано шість різних груп бомбардувальників і винищувачів з Росії.

НАТО довелося десять разів піднімати бойові літаки для перехоплення машин ВПС Росії і спостереження за ними, повідомили у Північноатлантичному альянсі в середу, 31 березня, інформує DW.

Серед ідентифікованих літаків були, зокрема, надзвукові бомбардувальники Ту-160 і стратегічні бомбардувальники Ту-95. У їхньому перехопленні брали участь пілоти з Норвегії, Великої Британії, Бельгії, Туреччини, Румунії, Болгарії та Італії.

В альянсі відзначили, що, незважаючи на незвично високу активність, жоден з російських літаків не вторгся у повітряний простір НАТО. Росія поки не прокоментувала ці повідомлення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні