Франція і Німеччина прокоментували переговори з Путіним

1
-6
Франція і Німеччина прокоментували переговори з Путіним
Канцлер Німеччини Ангела Меркель і президент Франції Еммануель Макрон у ході розмови з президентом Росії Володимиром Путіним закликали до зустрічі в нормандському форматі. Про це повідомила пресслужба уряду Німеччини, пише Корреспондент.

Під час відеоконференції обговорили врегулювання конфлікту на Донбасі.

"Канцлер і президент Франції закликали до проведення переговорів в нормандському форматі із реалізації Мінських домовленостей", - йдеться в повідомленні.

У свою чергу, Єлисейський палац повідомляє, що сторони зазначили, необхідно, аби Росія взяла на себе зобов'язання щодо врегулювання ситуації на Донбасі.

"Було наголошено на необхідності того, щоб Росія взяла на себе тверде зобов'язання зі стабілізації режиму припинення вогню в Україні та вироблення шляхів виходу з кризи відповідно до Мінських домовленостей", - йдеться в повідомленні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Зе на цих "перемовинах" лишня сторона, тому і не запросили.
Кому ще потрібен "нормадський формат"?
Хто з них зацікавлений в цілосності України?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні