Знайшли 11-річного лучанина-втікача

0
2
Знайшли 11-річного лучанина-втікача
Учора близько 17 години до Луцького районного управління ГУНП у Волинській області надійшло повідомлення про зникнення дитини. Родичі повідомили, що хлопець напередодні вранці вийшов з дому та не повернувся, і місцезнаходження його невідоме. Хлопець уже не вперше втікає з дому, повідомили у секторі комунікації поліції Волинської області.

Поліцейські одразу почали пошуки малолітнього. Відпрацювали усі можливі місця перебування дитини, опитали друзів, знайомих.

Протягом декількох годин співробітники ювенальної превенції Луцького управління поліції знайшли втікача. Хлопець перебував у під’їзді будинку в районі, де проживає.

Протиправних дій проти нього скоєно не було. Життю та здоров’ю підлітка загрози не має.

Поліцейські помістили втікача в притулок для дітей служби у справах дітей Волинської облдержадміністрації у місті Рожище.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні