У Польщі спростять працевлаштування українців

0
-5
У Польщі спростять працевлаштування українців
У Польщі уряд розробляє документ з імміграційної політики, який полегшує працевлаштування іноземців. Про це повідомляє RMF24, інформує Корреспондент.

"Якщо ми хочемо якомога швидше повернутися на шлях динамічного економічного розвитку, нам, безсумнівно, знадобиться більше співробітників", - зазначив міністр розвитку, праці та технологій Польщі Ярослав Говін.

За його словами, також буде запропонований податковий механізм, що стимулює людей, які вже досягли пенсійного віку, продовжувати працювати.

"Ми також завершуємо підготовку документа в міністерстві, який буде формою продуманої міграційної політики. Він включатиме пакет інструментів, що полегшують працевлаштування іноземців у галузях, в яких явно не вистачає польської праці", - повідомив міністр.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні