Поблизу Луцька частково перекрили рух автотранспорту. ВІДЕО

0
-1
Поблизу Луцька частково перекрили рух автотранспорту. ВІДЕО
З 2 квітня рух транспорту через перехрестя Рованці-Боратин поблизу обласного центру частково перекритий. Тут почали ремонт дороги, - розповів виконроб Богдан Петелько.

Рух ускладнений від сьомої ранку. На перехресті Рованці-Боратин поблизу Луцька корок у трьох напрямках, - передає Суспільне.

Перший етап робіт зі зняття старого асфальтового покриття і вкладання вирівнюючого шару щебеню, займе три дні. На період облаштування кільця на перехресті, повноцінний рух автотранспорту відновлять. На цій ділянці дороги облаштують тротуари, пішохідні переходи та світлофори.

На перехресті стоять регулювальники. Почергово пропускають автомобілі. Орієнтовно водії проводять у заторі 5 хвилин.

Тут стоять 3 світлофори по черзі пропускають авто. Є схема погоджена з ДАІ, - каже виконроб Богдан Петелько.

За ремонт дороги на цьому відрізку дороги відповідає Служба місцевих автомобільних доріг. Упродовж робочого дня зв’язатися з керівництвом служби, аби з’ясувати вартість робіт, не вдалося.

Упродовж робочого дня зв’язатися з керівництвом Служби місцевих автомобільних доріг, аби з’ясувати вартість робіт, кореспондентам не вдалося.

Нагадаємо, у 2021 році на Волині реконструюють 46 дорожніх об’єктів. На ремонти з Державного дорожнього фонду передбачили 676,41 мільйона гривень. Як повідомили в Службі автомобільних доріг області, заплановано реконструкцію міжнародних, національних, регіональних та територіальних автошляхів.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні