У Дубаї затримали французького наркобарона

0
-3
У Дубаї затримали французького наркобарона
У Дубаї затримали французького наркобарона Муфіда Бушібі на прізвисько "Привид". Про це повідомляє агентство WAM у п'ятницю, 2 квітня.

"Хоча у французьких детективів була тільки фотографія Бушібі двадцятирічної давності, наші оперативні групи змогли визначити його місцезнаходження, проаналізувавши доступну інформацію, фото- та відеоматеріали, і застосувавши передові технології штучного інтелекту, доступні в Центрі аналізу даних у кримінальних справах", - заявив співробітника поліції Дубая Джамаль Салем аль-Джаллаф.

Бушібі незаконно ввозив в Європу по 60 т наркотиків щорічно. Їх оціночна вартість становила $82,6 млн. Наркобарон перебував у бігах протягом десяти років, використовуючи підроблені документи.

У 2015 році суд Бордо заочно засудив Бушібі до 20 років в'язниці.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні