Начальника митного поста на Волині відсторонили від роботи

0
1
Начальника митного поста на Волині відсторонили від роботи
Начальника митного поста «Устилуг» Волинської митниці Держмитслужби Олександра Оникійчука відсторонили від виконання посадових обов'язків.

Відповідний документ з'явився на офіційному Телеграм-каналі Держмитслужби, - повідомляє Суспільне.

Наказ 2 квітня підписав голова Державної Митної служби України Павло Рябікін.

У ньому зазначено, що на підставі статей 68,69 та 72 Закону України «Про державну службу», з метою визначення вини, характеру і тяжкості дисциплінарного проступку та перевірки інформації здійснюватиметься дисциплінарне провадження стосовно посадових осіб та їх відсторонюють від виконання посадових обов'язків.

В Україні в межах боротьби з корупцією від роботи відсторонили 17 керівників митниць і митних постів, загалом від виконання посадових обов'язків відсторонили понад 100 співробітників митниці.

В області від роботи відсторонили 23 працівників Волинської митниці. Відповідне рішення ухвалили після засідання Ради національної безпеки та оборони 2 квітня, — повідомляє пресцентр Державної митної служби.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні