У всіх на очах: у Тернополі посеред вулиці помирала жінка

1
2
У всіх на очах: у Тернополі посеред вулиці помирала жінка
У Тернополі понад добу посеред вулиці лежала жінка, яка не могла встати, лише міняла позу. Врешті там вона і померла. Поліція не забрала її, "швидка" теж. Всі намагання людей їй допомогти були марними.

Про це повідомляє сайт «Від Тарнополя до Тернополя».

“На Бродівській вже 1,5 доби просто на асфальті лежить жінка. Постарша. Та, яких називають «бомж». Не раз її бачила в районі 6- го магазину, мала змогу – купувала їжу. Не тільки я. Сьогодні викликала поліцію та швидку. Жінка була трохи в нетверезому стані, кричала, щоб її залишили в спокої. Залишили. Лежить далі. Поряд дві собаки. Накрила курткою та одіялом. Затягти в під’їзд сама не можу, вона не хоче, чинить супротив. Не встає, тільки міняє позу. Поліція пояснила, що наразі закладів для таких громадян не існує” - пише Ірина Раткевич у фейсбуці.

За інформацією Ірини Раткевич, ця жінка там і померла, а тіло забрали.

Один з користувачів соцмережі Володимир Клочанюк впізнав жінку; "Це пані Люда! Вона жила з двома псами у закинутому будинку, у Галицькому провулку. Там збудували тепер висотку. Тож вона спала на зупинках. Збирала на смітниках їжу для своїх собачок. Вона їх годувала, а вони її зігрівали своїм теплом зимою щоби не замерзла".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В часи "тої країни" такого ставлення до людей не було. А зараз всім чинушам на народ начхати! Ганьба!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні