Під час нападу вбили 22 поліцейських елітного підрозділу «Cobra»

0
1
Під час нападу вбили 22 поліцейських елітного підрозділу «Cobra»
Щонайменше 22 члени індійських сил безпеки були вбиті в центральному штаті Індії маоїстськими бойовиками в одному з найкривавіших нападів лівої повстанської групи цього року.

Персонал безпеки, що належить до центральної поліцейської міліції Elite Cobra Cobra, окружна резервна охорона та спеціальна цільова група була атакована в суботу у штаті Чхаттісгарх під час операції проти повстанців. Про це пише gazeta.ua.

Смерть 22 правоохоронців підтвердив старший державний чиновник у Райпурі, столиці Чхаттісгарх. Вони були вбиті під час стрільби, яка тривала чотири години в прикордонному районі Сукма, 540 км (340 миль) на південь від Райпура.

Міністр Аміт Шах сказав, що уряд не буде терпіти таке кровопролиття, і "відбудуться заходи, щоб запобігти таким нападам".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні