Трамп оголосив бойкот Coca-Cola

0
-2
Трамп оголосив бойкот Coca-Cola
45-й президент США Дональд Трамп і його прихильники оголосили про бойкот продукції Coca-Cola.

Причина в тому, що керівник компанії Джеймс Квінсі засудив рішення контрольованого Республіканською партією законодавчого органу штату Джорджія про зміни до виборчого законодавства, повідомляє Newsweek. Серед іншого вони, на його думку, ускладнюють доступ до голосування для виборців.

Демократи піддали законопроєкт про зміни різкій критиці, а президент Джо Байден назвав його "кричущим нападом на Конституцію".

На початку квітня Дональд Трамп закликав бойкотувати компанії та організації, які виступили проти змін. Зокрема, він згадав головну лігу бейсболу (MLB), авіаперевізника Delta і Coca-Cola. Голова останньої заявляв, що компанія розчарована результатами голосування за зміни до виборчого законодавства Джорджії.

Заклик Трампа бойкотувати компанії підхопили користувачі соціальних мереж. Компанію Coca-Cola прихильники Трампа називають "Wokea-Cola", використовуючи гру слів з терміном "woke" - так іронічно-негативно говорять про речі, пов'язані з лівою політикою, ліберальними рухами, фемінізмом та ЛГБТ-активізмом. Замість самого ж напою Coca-Cola на знак протесту пропонують пити Pepsi.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні