Коли коронавірус в Україні піде на спад: Степанов назвав дату

2
5
Коли коронавірус в Україні піде на спад: Степанов назвав дату
Складна ситуація з коронавірусом в Україні спостерігатиметься ще більше тижня. А от після 15 квітня рівень захворюваності на COVID-19 повинен стабілізуватися.

Про це міністр охорони здоров'я Максим Степанов розповів в інтерв'ю obozrevatel.com, пише ТСН.

"Але це все за умови дотримання карантину. Навіть якщо з 15 квітня епідемія припиниться і ми побачимо зменшення захворюваності, особливо в "червоних" регіонах, – це не означає, що все минуло. Попереду великодні й травневі свята, тому проситимемо громадян повністю уникати масових скупчень. Тому що потім знову отримаємо спалахи коронавірусної хвороби", – зауважив міністр.

Водночас, за словами Степанова, у МОЗ поки що відкидають ймовірність введення локдауну для всієї країни.

"Згідно з нашою стратегією, ми не бачимо необхідності у введенні загальнонаціонального карантину. В нас є адаптивний карантин, коли посилення обмежень відбувається на території конкретного регіону залежно від епідситуації там. Введення "червоного" рівня відбувається абсолютно прозоро. Є чіткі критерії за рівнем, динамікою госпіталізацій, тестувань і виявлення випадків. Якщо хоча б два з них перевищують норму протягом трьох днів поспіль, область переходить на червоний рівень", – нагадав він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
загальнонаціонального карантину не уникнути
Відповісти
Зеленський не президент, він президент "по приколу", і керувати державою не спроможний, тільки і може те, що скакати по сцені та кривлятися у своєму 95-му кварталі. Зеленський боїться народ, як боявся його у свій час Ющенко, боїться масових заворушень, боїться, що йому знову розмалюють офіс у Київі, якщо він дасть наказ ввести суворий карантин, як у ЄС. І тому все, що стосується коронавірусу нашою рідною українською владою та чиновниками пущено на самоплив. Називається просто як буде так буде, що буде то буде.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні