Міністрів піймали на відвідуванні підпільних вечірок у карантин

0
-1
Міністрів піймали на відвідуванні підпільних вечірок у карантин
У Франції декількох міністрів нібито піймали на відвідуванні підпільних вечірок у ресторанах, які повинні бути закриті через карантин.

Інформацію про це оприлюднив телеканал М6, пише gazeta.ua.

Захід знімали прихованою камерою. На кадрах видно, що офіціанти та гості не дотримуються дистанції і не носять маски.

Один з організаторів – бізнесмен П'єр-Жан Шаленсон, власник Palais Vivienne – розповів, що був у двох або трьох підпільних ресторанах на вечерях з членами уряду.

Спочатку він анонімно розмовляв з журналістами, але коли скандал набрав обертів, бізнесмен розкрив своє ім'я і сказав, що пожартував щодо міністрів.

Зі свого боку міністр внутрішніх справ країни Джеральд Дарманін доручив перевірити дані. Правоохоронці вже почали розслідування, а журналісти передали їм відповідні матеріали.

Якщо дані про вечірки підтвердяться, то учасникам, незалежно від статусу, загрожує штраф в розмірі 135 євро, а щодо членів уряду – їх можуть відправити у відставку.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні