--> «Старий Луцьк» обвішають камерами | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Старий Луцьк» обвішають камерами

2
-2
«Старий Луцьк» обвішають камерами
У Луцьку розпочали проєктування ще одного сегменту Безпечного міста, цього разу в історико-культурному заповіднику «Старий Луцьк».

Департамент Муніципальної варти повідомляє, що робить це "враховуючи побажання поліції, напрацювання і цінні підказки небайдужих мешканців та осіб, що проживають на вказаній території історичної частини міста".

Камери відеоспостереження встановлять з метою зниження злочинності, наведення порядку, запобігання актів вандалізму, недопущення здійснення надписів на мурах Замку Любарта та інших будівлях заповідника, а також хуліганських дій.



Камери будуть охоплювати наступні історико-культурні споруди: Замок Любарта, Музей дзвонів, Домініканський монастир, Замковий Свято-Архангельський чоловічий монастир (Монастир бригідок), Свято-Покровська церква, Лютеранська кірха, Кафедральний костел Святих Апостолів Петра і Павла, Аптека-музей, площа біля Будинку архітектора Голованя, та практично всю прибережну зону річки Стир, яка потрапляє на даний участок виконання робіт.

Наразі всі напрацювання передали в роботу для створення проєкту з прокладання волоконно-оптичних ліній зв’язку, світлових опор та камер, що будуть встановлені до кінця року у Старій частині міста.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не треба мене обвішувати камерами-мені лоскотно!)))
Відповісти
Полішук - зніми корону і не потрібно буде так боятися людей!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні