--> Росія категорично проти участі США у нормандському форматі | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Росія категорично проти участі США у нормандському форматі

2
-5
Росія категорично проти участі США у нормандському форматі
Росія категорично не підтримує ідею участі США в переговорах щодо України в нормандському форматі. Про це заявив заступник міністра закордонних справ РФ Сергій Рябков, повідомляє РИА Новости, передає Корреспондент.

"З тими підходами, які демонструє і застосовує Вашингтон, йому нема чого робити в нормандському форматі", - заявив він.

Варто зазначити, що глава української делегації в ТКГ Леонід Кравчук бачить можливість прогресу в переговорах щодо Донбасу саме в залученні до них США.

"США - єдина країна, яка може поставити питання широкомасштабно і різко, вимагаючи від РФ виконувати міжнародні норми. Треба переконати США, щоб вони приєдналися до конкретних дій, пов'язаних з організацією протидії Росії і поверненням Україні її територій Донбасу і Криму", - сказав Кравчук.

У Держдепартаменті США заявили, що попросили Росію надати пояснення через військову активність РФ біля кордонів України. А також закликали Росію "утриматися від дій, які можуть привести до ескалації ситуації".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не хочуть значить бояться. Значить тим більше треба залучити США до переговорів. Америка швидко московитів поставить на місце!
Відповісти
Не хочуть значить бояться. Значить тим більше треба залучити США до переговорів. Америка швидко московитів поставить на місце!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні