Коли і як лучани платитимуть за тепло

3
-2
Коли і як лучани платитимуть за тепло
З понеділка, 12-го квітня, у Луцьку зупинять опалювальний сезон. Як розповів Суспільному керівник підприємства "Луцьктепло" Іван Скорупський, 55 тисячам споживачам відключать опалення.

Інформує Суспільне.

12-го квітня у ДКП "Луцьктепло" планують відключити централізоване опалення у багатоквартирних будинках. "Якщо буде потреба надавати послуги з постачання теплової енергії для соціальних закладів, для медичних закладів – ми будемо це робити. Де є в нас технологічна можливість", каже директор підприємства Іван Скорупський.

З 12 квітня в банках будуть доступні платіжки за опалення за березень. У травні люди отримають рахунки за 11 днів квітня. Зі слів Івана Скорупського, в міжопалювальний період споживачам будуть нарахування, згідно з двоставковим тарифом – це близько 350 гривень для квартири.

Як розповіла завідувачка сектору метеопрогнозів обласного гідрометеоцентру Надія Голя, від 10-го квітня прогнозують переміщення теплого повітря на Волинь. Середньодобова температура буде 8 градусів і більше. Саме тому, у Луцьку вимкнуть централізоване опалення.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А чому я маю платити за не надані послуги? Мені за простой не платять. Монополіст що хоче те і робить! Куди дивиться АМКУ?
Відповісти
Та нікуди вони не дивляться. Просто тиняються собі на роботу, от і все. В Луцьку взагалі маємо системну та затяжну кризу завдяки тривалому правлінню безтолкових керманичів. І нові рульові впевнено продовжують курс на знищення міста. Зеленському знадобився рік, щоб почав сідати його рейтинг. А нав‘язаний нам прищавий качок-переросток з ксивою юриста нищить містян галопуючими темпами. Бити морду йому потім, звісно ніхто не буде, але впевнено увійде в когорту ненавидимих лучанами осіб
Відповісти
Скорупський каже, що то аванс на ремонти тепломережі тих 350 грн. А на який фіг платити якомусь дідусю той аванс якщо він може й не доживе до слідуючого опалювального сезону...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні