--> Під час стрілянини загинув відомий лікар, його дружина та їхні маленькі онуки | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Під час стрілянини загинув відомий лікар, його дружина та їхні маленькі онуки

0
-4
Під час стрілянини загинув відомий лікар, його дружина та їхні маленькі онуки
В американському місті Рок-Гілл у штаті Південна Кароліна внаслідок стрілянини загинуло п'ятеро осіб, серед них двоє дітей. Про інцидент повідомила місцева поліція в Twitter, передає Корреспондент.

За даними правоохоронців, померли відомий в окрузі 70-річний лікар, його 69-річна дружина і їхні маленькі онуки - хлопчик і дівчинка. Також загинув чоловік, який працював в їхньому будинку.

"Роберт Леслі і його дружина Барбара Леслі були виявлені вдома. Вони, а також двоє їхніх онуків померли від вогнепальних поранень. Джеймс Льюїс з Гастонії працював у них у будинку і помер від вогнепальних поранень", - ідеться в заяві.

Поліцейські оголосили в розшук темношкірого чоловіка в чорному светрі з капюшоном і в камуфляжних штанях. Пізніше в поліції повідомили, що підозрюваного затримали.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні