--> У МОН повідомили, скільки шкіл перейшли на дистанційне навчання | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У МОН повідомили, скільки шкіл перейшли на дистанційне навчання

0
10
У МОН повідомили, скільки шкіл перейшли на дистанційне навчання
В Україні майже п'ять тисяч шкіл переведені на дистанційне навчання через пандемію коронавірусу, що становить третину від загальної кількості шкіл по всій країні. Про це в четвер, 8 квітня, розповів в ефірі програми Право на владу заступник міністра освіти і науки Андрій Вітренко.

За його словами, в Україні існує приблизно 15 000 шкіл і діти в 11 000 шкіл відвідують навчальні заклади. При цьому, він зазначив, що станом на 8 квітня в Україні на дистанційному навчанні перебувають 4882 школи, також на самоізоляції перебувають 1608 класів.

Вітренко припустив, що більша частина навчальних закладів відкриється лише в травні.

"Сподіваюся, до кінця травня ми відкриємо більше шкіл, тому що це соціалізація дитяча, це синергія, зв'язок дитини і вчителя. Дистанційне навчання є лише доповненням і допомогою у важкий час. Насправді очне навчання нічого не замінить", - сказав Вітренко.

Він також зазначив, що діти дуже ретельно готуються до занять на дистанційному навчанні, тому є ймовірність того, що наздоганяти згаяне через карантин потім їм не доведеться.

"Сподіваюся, що ми не будемо наздоганяти згаяне, тому що наші діти - вони є особливими. Наші діти дуже слухняні і ретельно готуються до занять", - сказав Вітренко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні