За вивчення «хімії канабісу» платитимуть $1200 на рік

0
-8
За вивчення «хімії канабісу» платитимуть $1200 на рік
Університет Лейк-Суперіор в американському штаті Мічиган заплатить стипендію тим студентам, які захочуть одержати науковий ступінь з хімії канабісу. Там заявили, що готові щорічно платити їм по $1 200 доларів, повідомляє CNN.

Фінансування таких студентів відбуватиметься коштами центру тестування канабісу Steadfast Labs в університеті. Цей центр займається аналізом даних активності речовини та перевіркою її безпеки.

Також навчальний заклад висунув вимоги до претендентів. Кандидат на отримання стипендії не повинен бути першокурсником, також його середній бал повинен бути не нижче 3.0. У тих студентів, які живуть в Детройті, буде більше шансів отримати стипендію, адже це місто знаходиться у зоні обслуговування центру тестування.

Подібна програма з хімії канабісу - перша у США. Напрямок було відкрито у 2019 році. І як каже декан Стів Джонсон, кількість охочих навчатися за цією програмою зростає у геометричній прогресії.

У лютому 2020 року університет відкрив свою фабрику з вирощування канабісу, щоб студенти могли використовувати у своїх дослідженнях справжні бутони рослини, а не сурогати. Там заявили, що він «повністю відповідає всім законодавчим вимогам щодо обмеженого використання регульованих матеріалів в освітніх установах». І це в той час, коли у Мічигані заборонено рекреаційне та медичне вживання марихуани.

Американські експерти впевнені, що до 2022 року в індустрії канабісу буде не менше 500 тисяч робочих місць. Тому випускники програми без зусиль зможуть знайти добре оплачувану роботу в системі охорони здоров’я, правопорядку, фармацевтики та маркетингу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні