Посеред Любомля горіла господарська споруда. ФОТО

0
7
Посеред Любомля горіла господарська споруда. ФОТО
8 квітня об 11:53 до Служби 101 надійшло повідомлення про пожежу в господарській споруді на провулку Промисловому в місті Любомлі.

Об 11:58 за викликом прибули рятувальники 10-ої Державної пожежно-рятувальної частини міста Любомля. З'ясувалося, що вогонь охопив покрівлю й через сильні пориви вітру міг перекинутися на розташований поруч житловий будинок, повідомили у ГУ ДСНС України у Волинській області.



Вогнеборці локалізували горіння о 12:09, ліквідували – о 12:22. Внаслідок пожежі знищена покрівля господарської будівлі на площі 15 м2. Завдяки оперативному реагуванню співробітників ДСНС вдалося врятувати від знищення господарську будівлю й запобігти поширенню полум'я на житловий будинок.

Імовірно, пожежа трапилася внаслідок необережного поводження з вогнем господині.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні