--> Комунальники звинуватили луцьких котів у псуванні майна | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Комунальники звинуватили луцьких котів у псуванні майна

3
2
Комунальники звинуватили луцьких котів у псуванні майна
Луцькі комунальники нарікають на котів, які псують утеплення труб у підвалах багатоквартирних будинків.

Про це під час публічного звіту керівників управляючих компаній у п'ятницю, 9 квітня розповів начальник ЖКП №7 Микола Грабарчук.

За його словами, кожного року утеплені луцькими комунальниками труби у підвалах житлових будинків зазнають шкоди через "жалісливих" захисників та любителів тварин. Як тільки роботи по утепленню завершать, і маленькі віконця підвалів наглухо позакривають, хтось із мешканців будинку потай від інших обов'язково відкриє чи розіб'є їх для того, аби в підвал могли потрапляти вуличні коти.

Тварини в підвалі, каже начальник ЖКП №7, рекордно швидко обдирають утеплюючі матеріали для труб. Таким чином, одна частина мешканців нарікає, що втрачається тепло, а інша – що мерзнуть котики, говорить комунальник.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Добре, що є на кого спихнути свої гріхи. Треба терміново латати тепломережі у підвалах: 50% котам, 50% собі у кишені. Про бомжів ще забули. Ну дуже правильне рішення!!!
Відповісти
Не буде котів, будуть щурі. А ще щільно закриті вікна у підвалі створять конденсат та допоможуть скоріше розвинутися там грибкам та плісняві.
Відповісти
Спочатку нічого не роблять , а потім спихають на котів ! Вони- частина екосистеми міста,їм теж десь треба жити. Тим більше котики нічого поганого не діють. Ті, хто нарікає - недоумки.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні