Скандал: сільська рада на Волині не допустила екоінспекторів до перевірки

0
0
Скандал: сільська рада на Волині не допустила екоінспекторів до перевірки
Працівники Державної екологічної інспекції мали провести планову перевірку щодо дотримання природоохоронного законодавства Копачівської сільської ради. Проте 7 квітня екоінспекторів до перевірки не допустили.

На місце події викликали поліцію, аби зафіксувати факт не допуску. Матеріали справи передадуть у правоохоронні органи через перешкоджання працівникам екоінспекції у проведенні контролю за додержанням екологічного законодавства Копачівською сільською радою.

Як повідомили Волинь24 у пресслужбі Держекоінспекції, це єдиний орган місцевого самоврядування у Волинській області, який кілька років не допускає працівників екоінспекції до перевірки.

Відзначимо, що начальник Держекоінспекції у Волинській області Олександр Кралюк у березні провів робочу зустріч з секретарем Копачівської територіальної сільської громади Тетяною Кравчук.

Вони обговорювали екологічні проблемні питання на території громади: облік зелених насаджень, роздільний збір сміття, паспортизація хаотичних сміттєзвалищ, водопостачання об'єктів комунальної сфери, заходи щодо протидії спалювання рослинності.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні