--> Жінку засудили до ув'язнення: навмисно кашляла у магазині | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Жінку засудили до ув'язнення: навмисно кашляла у магазині

1
-11
Жінку засудили до ув'язнення: навмисно кашляла у магазині
53-річну американку Дебру Хантер (на фото) засудили до ув'язнення на 30 днів за те, що торік у червні навмисно кашляла на жінку у магазині.

Хізер Спраг знімала на відео суперечку Дебри з продавцями. Ті не хотіли брати товар назад. Коли Дебра побачила це, спочатку показала Хізер непристойний жест. Потім почала навмисно кашляти на неї, пише The Guardian.

Суддя засудив Дебру до 30 днів за ґратами. Потім її випробувальний термін триватиме півроку. Також має заплатити $500 штрафу і компенсувати Хізер вартість тесту.

"Моя дружина винна, але в нас були важкі часи, - каже чоловік Дебри. - Проблеми сипалися одна за одною. Ми втратили все в пожежі. Тоді в магазині вона просто вибухнула. Мені шкода. Після того, як відео стало популярним, наші діти соромляться виходити на вулицю".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-11

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Точно такі самі дебіли проживають і в Україні, але бачу, що їх достатньо і в США. Нічим дике поводження громадян США до своїх же співвітчизників, що схоже на тваринний інстинкт - не відрізняється від взаємовідносин між собою наших українців. Хіба, що тільки не вміють вити на місяць, як вовки. А може, хто і виє...???
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні