--> Вакцина CoronaVac вже відправлена ​​в регіони | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Вакцина CoronaVac вже відправлена ​​в регіони

0
-5
Вакцина CoronaVac вже відправлена ​​в регіони
Міністр охорони здоров'я Максим Степанов у понеділок, 12 квітня, повідомив про початок вакцинації китайським препаратом CoronaVac, перші партії якого вже відправили в регіони. Про це Степанов розповів у своєму відеозверненні, опублікованому в Facebook.

"CoronaVac їде в регіони. Ми завершили всі лабораторні дослідження і починаємо доставки вакцини в області. Вакцину CoronaVac буде надано поліцейським, маломобільним групам населення, особам, які за ними доглядають, олімпійцям, паралімпійцям і особам, які братимуть безпосередню участь у зовнішньому незалежному оцінюванні", - повідомив він.

Технологія виготовлення вакцини проста й зрозуміла, CoronaVac - інактивована, тобто на основі "убитого" вірусу, додає міністр.

"Ми живемо поруч з інактивованими вакцинами десятки років. Найвідоміша всім мамам в Україні - АКДС проти дифтерії, коклюшу і правця - інактивована. Цю вакцину успішно використовують у багатьох країнах світу", - сказав Степанов.

Він також додав, що нещодавно президент Туреччини Тайїп Ердоган подав особистий приклад і вакцинувався вакциною CoronaVac.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні