Учень влаштував стрілянину у школі в США і був убитий копами

0
0
Учень влаштував стрілянину у школі в США і був убитий копами
У старшій школі в місті Ноксвілл, штат Теннессі, США, сталася стрілянина. В результаті інциденту загинула одна людина.

Про це повідомляє CNN, пише ГолосUA.

Стрілянина сталася в понеділок вдень в школі Остін-Іст-Магнет. Спочатку повідомлялося про декількох постраждалих від вогнепальних поранень.

"Одна людина загинула, офіцер поліції отримав поранення в результаті стрілянини, яка сталася в понеділок в старшій школі в місті Ноксвілл, штат Теннессі", - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці заблокували доступ до школи. Потім служба місцевого шерифа повідомила, що загрози для громадськості немає, учнів відправили додому.

За даними ЗМІ, правоохоронці прибули в школу за викликом про чоловіка, який "можливо мав при собі зброю". Коли поліцейські наблизилися до підозрюваного, пролунали постріли.

Пізніше з'ясувалося, що стрілянину влаштував один з учнів освітнього закладу. В ході спецоперації він були ліквідований співробітниками правоохоронних органів.

Інцидент стався вдень у понеділок. У поліцію надійшов сигнал про озброєну молоду людину, яка забарикадувався в шкільному туалеті. Прибулий на місце наряд поліції запропонував йому вийти і здатися, отримавши відмову, поліцейські приступили до штурму. Про це повідомляється в пресрелізі поліції Ноксвілла.

"Коли співробітники поліції зайшли в туалет, підозрюваний відкрив вогонь і поранив офіцера. В ході перестрілки підозрюваний був убитий на місці. Його ідентифікували як учня", - уточнюється в повідомленні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні