--> У Ковелі чоловіка затримали після заяви про злочин | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Ковелі чоловіка затримали після заяви про злочин

0
3
У Ковелі чоловіка затримали після заяви про злочин
У ніч на 12 квітня ковельські патрульні отримали повідомлення від заявника, який повідомив про пошкодження майна на вулиці Котляревського.

Інспектори прибули на місце події та виявили 27-річного чоловіка, який пошкодив ручку від дверей.

Однак під час спілкування із заявником, патрульні помітили, що поведінка 35-річного чоловіка "не відповідає обстановці".

Тож до нього, відповідно до ст. 34 Закону України "Про Національну поліцію", застосували превентивний захід поверхневу перевірку.



Під час цього у заявника виявили коробку та пакет, в якій знаходились кристали світло-жовтого кольору, схожі на психотропні речовини, скляні трубки з залишком речовини, ззовні схожої на наркотичну, два згортки подрібненої речовини рослинного погодження зеленого кольору, зовні схожої на наркотичну, три лампочки, всередині яких знаходилася речовина невідомого походження та пакети малих розмірів.



Патрульні викликали на місце події слідчих для встановлення обставин події.
Нині за цим фактом відкрили кримінальне провадження за незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту КК України.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні