--> Півтори години чекають автобус: лучани не можуть дістатись до дачних масивів | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Півтори години чекають автобус: лучани не можуть дістатись до дачних масивів

1
1
Півтори години чекають автобус: лучани не можуть дістатись до дачних масивів
З обласного центру до дачних масивів у селі Гаразджа їздить один автобус. За день він встигає зробити вісім оборотних рейсів, на транзитних зупинках пасажирів не бере, сісти у нього можна лише на кінцевій, — розповіла Суспільному жителька села Ірина Конва.

27 пасажирів, які займають сидячі місця, може перевозити за один рейс водій Олександр Литвин, який працює на маршруті Луцьк — Гаразджа. Каже: такі карантинні вимоги.

У маршрутку, яка їхала о 10:10 до Гаразджі, не сіли 20 пасажирів. Наступний автобус вони чекатимуть півтори години. По обіді лучани повертатимуться з дач і зможуть сісти в автобус лише на кінцевій зупинці. Під час зворотних рейсів водій не бере транзитних пасажирів, немає сидячих місць, — розповідає Надія Свищ. Жінка іде 7 кілометрів з дачі до міста.

Керівниця управління транспорту та зв’язку облдержадміністрації Наталія Пивовар підтвердила інформацію, що зараз за цим рейсом закріплений один перевізник. Каже, що не зголошуються на даний рейс перевізники, через те, що він рентабельний лише у весняно-літній період.

За даним маршрутом на перевезення не відбувалось два конкурси. На перший, який проводили 18 січня, не було охочих претендентів-перевізників. На другий, повторний, 12 березня не було кворуму, — розповіла Наталія Пивовар.



Зараз, каже Наталія Пивовар, облдержадміністрація спільно з Луцькою міською радою та головами дачних кооперативів розв'язують питання щодо додаткових рейсів на маршруті Луцьк – Гаразджа – Дачний масив – Воротнів.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Влітку цим рейсом користуються бажаючі відпочити на Воротнівському ставку. Жителі Гаразджі + дачники з двох масивів + відпочивальники. Невже питання транспорту не можна вирішити?????? Раніше їздили маршрутки трійки. Тепер ніяк не добратися. Таке враження, що навмисне хтось нічого не робить. То може таки провести тендер не в січні, а в квітні?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні