Посилили вимоги для отримання субсидії

5
-3
Посилили вимоги для отримання субсидії
Кабінет Міністрів ухвалив постанову, яка посилює вимоги при наданні житлових субсидій.

Пише Прямий.

Відповідне рішення було хвалене на позачерговому засіданні 14 квітня 2021 року, повідомляє пресслужба Мінфіну.

Так, документом передбачає, що:

– під час призначення субсидій будуть враховувати отримані доходи від депозитів, дивіденди від цінних паперів тощо;

– припиняється діяльність та повноваження комісій, утворених місцевими органами влади, які можуть призначати субсидії в окремих випадках за наявності умов, за яких така субсидія не призначається;
– посилюються вимоги під час призначення субсидій у частині здійснення одноразових вартісних покупок, наявності банківських депозитів, здійснення операцій з купівлі іноземної валюти, банківських металів, перетину кордону тощо.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А може влада хай зразу всіх зажене до однієї стіни і розтріляє навіщо щоб пенсіонери і інші не забезпечені громадяни бились у конвульсіях. ЦЕ ПРОСТО НЕМИСЛЕМО ЯКЩО КОМІСІЇ НА МІСЦЯХ НЕ БУДУТЬ ДАВАТИ СУБСИДІЙ, КОЖЕН ВИПАДОК ОКРЕМА ІСТОРІЯ І ЦЕ ПРОСТО ЛЮДСЬКЕ ЖИТТЯ ЯКЕ НА РАЗІ СТАВЛЯТЬ НА ЛІЧИЛЬНИК!!!!
Відповісти
Видно, що задоволення наша влада отримує, коли ось так знущається над пенсіонерами? При чому тут банківські депозити? Наприклад пенсіонер 25 років у якомусь з банків тримає депозит. То що призначення субсидії буде тепер залежати від суми накопичень, чим більша сума на депозиті, тим меньша сума нарахувань при призначенні субсидії. А якщо наприклад у пенсіонера за 30-35 років накопичилась сума 5-10 тисяч доларів США, то що субсидія зовсім припиняється. Людина можливо півжиття збирає гроші, собі у всьому можна сказати відмовляє і тут нарешті прийшов Зеленський і вирішив провести експропріацію населення. А якщо ще у мене донька працює за кордоном вже 8 років, то що мені взагалі відмовлять у призначенні субсидії, чи може - розстріляють??? Брєд якийсь понапридумувала ця влада.
Відповісти
Пенсіонерам треба платити тільки малозабезпеченим, а не тим які живуть в 3 -х поверхових маєтках, а їхні діти приписані на хуторах і селах,хоча згідно декларацій заробляють в сотні разів більше звичайних працівників.Хватить дурити один одного, бо є купа багатіїв, які мають по декілька машин та великі заощадження і ще користуються субсидіями. Рішення вірне, хоча правильно буде зробити справедливі тарифи і платити всім справедливу ціну.
Відповісти
Досить скиглити!!!! За що боролись, на те й напоролись. Ми ж такі, українці... сусід з сусідом, родич з родичем пересваряться, бо за різні політичні сили голосують, а політики з них регочуть і гноблять. Українці.....
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні