Волиняни сплатили понад 90 мільйонів гривень військового збору

0
2
Волиняни сплатили понад 90 мільйонів гривень військового збору
За підсумками першого кварталу 2021 року з легальних доходів волинян до держбюджету сплатили 91,4 мільйона гривень військового збору. Це на 18 відсотків більше проти аналогічного періоду торік.

Повідомляє Волинь пост.

Про це інформує сектор інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Волинській області, - йдеться на сайті Луцькради.

«В умовах військового протистояння ніхто не повинен уникати свого конституційного обов’язку сплачувати податки для потреб держави. Своєчасне фінансування заходів оборонного характеру – питання особистої безпеки кожного з нас і загалом спроможності країни ефективно протидіяти агресії ворога. Кожен, хто має офіційне робоче місце, щомісяця робить фінансовий внесок для підтримки національного війська», - наголошує начальник Головного управління ДПС у Волинській області Світлана Савчук.

Очільниця волинських податківців зазначила, що громадяни, які торік отримали доходи, з яких не сплатили податків, мають можливість задекларувати їх до 1 травня. Добровільне подання декларації про доходи передбачає самостійне визначення до сплати ПДФО і військового збору.

Нагадаємо, що подавати декларацію про майновий стан і доходи за минулий рік – конституційний обов’язок громадян (ч. 2 ст. 67 Конституції України).
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні