Ще одне авто спіймали на забрудненні вулиці Луцька. ФОТО

0
-3
Ще одне авто спіймали на забрудненні вулиці Луцька. ФОТО
Під час чергування інспектором відділу протидії стихійній торгівлі департаменту муніципальної варти було виявлено вивіз бруду на проїзжу частину дороги, що є порушенням вимоги п.п.11.3.1 п.11.3 Правил благоустрою міста Луцька, затверджених рішенням Луцької міської ради від 29.07.2009 № 44/2, зокрема керівники, уповноваженні посадові особи будівельних організацій зобов’язані забезпечувати очистку транспортних засобів, не допускати винесення грунту на дороги, прибудинкові території, тротуари для чого обладнати виїзди з буд майданчиків твердим покриттям. Організувати ручну очистку, мийку транспортних засобів при виїзді.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив Департамент Муніципальної Варти Луцької міської ради.

Нехтуючи вказаними вимогами відповідальна особа ПП «Алкан Плюс» завчасно не вжила заходів щодо очистки коліс великогабаритного авто та обладнання виїзду з будмайданчика твердим покриттям, в результаті чого було допущено забруднення проїзної частини вулиці Даньшина у місті Луцьку.

На порушника було складено протокол про адміністративне правопорушення за ст. 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення з вимогою терміново прибрати бруд з проїжджої частини дороги.

Норма вищезгаданої статті передбачає накладення штрафу від 850 до 1700 гривень. Рішення про накладення адміністративного стягнення буде прийняте адміністративною комісією за місцем проживання правопорушника, куди відповідно до норм ст.218 КУпАП направлено адміністративні матеріали.

У випадку виявлення на території міста Луцька подібних випадків та швидкого реагування для вжиття відповідних мір, прохання, повідомити про правопорушення за телефоном 0670000679 - «Гаряча лінія групи швидкого реагування».

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні