--> У луцькій маршрутці травмувалася пасажирка | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У луцькій маршрутці травмувалася пасажирка

0
-1
У луцькій маршрутці травмувалася пасажирка
У луцькій маршрутці № 26 травмувалася 58-річна жінка. Пасажирка впала в салоні громадського транспорту, - про це розповіла інспекторка сектору комунікації управління Нацполіції Волині Марина Балдич.

Інформує Суспільне.

Зі слів перевізника, який обслуговує маршрути №26 та №26,а, Богдана Кубового, водій різко загальмував під час руху, щоб уникнути іншої ДТП.

ДТП трапилася 15 квітня зранку. До поліції звернулися медики, які оглядали травмовану. Жінку госпіталізували у хірургічне відділення Луцької міської клінічної лікарні, розповів кореспондентам заступник директора Андрій Смольянінов. Нині вона перебуває на лікуванні.

Зі слів перевізника, швидку на місце не викликали, з водієм вже провели профілактичну бесіду. "Водій пояснив, що перед ним різко зупинився автобус, щоб не вдарити його, він загальмував. Якби він влупив цей автобус травмувалося б більше людей", – каже перевізник. Наразі 47-річний водій продовжує працювати.

За коментарем Суспільне звернулося в управління транспорту та зв'язку Луцької міської ради. Зі слів виконувача обов’язків керівника Олександра Середи, раніше скарг на водія, який обслуговує маршрутку №26, не було.

Відомості про травмування пасажирки правоохоронці внесли в єдиний реєстр досудових розслідувань. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу до 500 неоподаткованих мінімумів, або арешт.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні