У Львівській області після COVID-щеплення помер чоловік

0
-1
У Львівській області після COVID-щеплення помер чоловік
У Львівській області помер чоловік, який за день до цього отримав щеплення вакциною AstraZeneca / Covishield. Про це ввечері в п'ятницю, 16 квітня, повідомив глава ОДА Максим Козицький на своїй сторінці у Facebook.

"Сьогодні (16 квітня - ред.) помер чоловік 63 років. За інформацією департаменту охорони здоров'я Львівської ОДА, 15 квітня 2021 року чоловік отримав щеплення проти COVID-19 вакциною AstraZeneca / Covishield", - написав Козицький.

За його словами, випадок смерті зареєстрований як "несприятлива подія після імунізації", оскільки смерть сталася протягом 30 днів після вакцинації проти COVID-19.

"Зараз цей випадок розглядає Регіональна група оперативного реагування на несприятливі події після імунізації / туберкулінодіагностики Департаменту охорони здоров'я Львівської ОДА", - написав Козицький.

Він також наголосив, що вакцинація проти COVID-19 не запобігає розвитку інших захворювань або смерті від інших причин.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні