У Луцьку підприємливі водії маршруток беруть гроші за проїзд на свої картки. ВІДЕО

10
9
У Луцьку підприємливі водії маршруток беруть гроші за проїзд на свої картки. ВІДЕО
Водіїв маршрутних таксі Луцька вже не раз попереджали в міськраді: якщо братимуть готівку – договір з таким перевізником розірвуть.

Втім, підприємливі шофери додумались брати гроші і давати свою картку на розрахунок. Чи знають про ці хитрощі в управлінні транспорту та зв’язку і чи більше лучан розраховується за проїзд безготівково – деталі в сюєеті ТРК Аверс.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
голь на видумки хитра. безголовість чинуш шлюцької МР породжує адекватні дії
Відповісти
Якщо не ввели одноразових проїзних, то чому б не робити так як пропонують водії. Можливо треба узаконити картки у маршрутка, про кошти яких водії будуть звітувати.
Відповісти
Просто чому міська влада порушує Конституцію України, а саме про вільне пересування. Я вважаю що просто потрібно щоб водії давали квитки хто розраховується готівкою! У Києві ж невиганяють з транспорту і не штрафують водіїв за те що пасажири розраховуються готівкою. Місто і пересування по ньому має бути доступним!!!
Відповісти
Так я не можу зрозуміти, а що в цьому поганого ? Водій сплачує за людину тих самих 6 гривень. Не більше і не менше. Кошти в любому випадку за вказаних пасажирів надходять в повному обсязі і в електронному варіанті. В чому суть порушення ? Більше того, власник маршрутки має повне право як підприємець возити пасажирів взагалі безоплатно оскільки він здійснює підприємницьку діяльність на свій страх і ризик з метою отримання прибутку. От хоче людина працювати в мінус і не буде брати гроші проїзд. То в чому полягає суть порушення. Складається враження що місцева влада намагається влізти до кожного в кишеню і порахувати скільки грошей лежить. Саме цікаво що ніхто в суд не звертається. На шпальтах інтернет видань воюють все більше і у фасебуках з інстаграмами....
Відповісти
Підтримую. Прекрасна ініціатива. Люди мають їхати. Водій за власні кошти придбав картку.
Відповісти
Так ті ж кошти всеодно підуть на поповнення картки. Якщо в пасажира закінчились кошти на картці, то як йому в той момент поповнити, адже терміналів на зупинках немає.
Відповісти
Ну і добре.Якщо людина,з іншого міста,для чого їй заморочуватись якоюсь карткою.Так воно хоче зробити Луцьк туристичним,ненажерливе .......
Відповісти
Скоро міська влада дограється,позвільняються маршрутчики з такої роботи,і будуть усі пішки ходити
Відповісти
Я хочу мати право вибору при оплаті! Готівка/картка. Це те саме що прийти у магазин, де приймають лише картку. Дурня.
Відповісти
І що тут такого що водії так роблять? Вони правильно все роблять, молодці! Думають про лучан та гостей міста!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні