Де в Луцьку немає дороги?

1
2
Де в Луцьку немає дороги?
Мешканці вулиці Степової у Луцьку нарікають на стан дорожнього покриття. Про проблему пише Ірина Хвищун на сайті Відкрите місто.

Повідомляє Волинь юа.

"Чи можна, нарешті, на цій вулиці зробити хоч якесь покриття, щоб можна було проїхати. А щоб пройти.... це тут взагалі неможливо, особливо коли дощі і болото. Стандартно, лише перед виборами щось обіцяють, а потім розводять руками.

Тут взагалі ніколи не було асфальту. Скільки люди мають це терпіти?" - обурююється лучанка.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Повністю підтримую Ірину і хай вже міська рада і новий мер обстежать прилеглі вулиці і провулки до Степової просто вже набридло що в центрі по п'ять раз перекладають бруківку, а на інших вулицях жодного разу навіть не насипали ніякого покриття!!! Пане мер Поліщук не тільки на словах підтримайте пана Зеленського у його великому будівництві і наведіть лад на всіх вулицях міста!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні