В Україні почали застосовувати вакцину Pfizer

0
4
В Україні почали застосовувати вакцину Pfizer
Київська область першою в Україні розпочала кампанію вакцинациії проти коронавірусу COVID-19 препаратом Сomirnaty, виробництва компанії Pfizer і BioNTech. Про це повідомляє прес-служба Київської обласної державної адміністрації у неділю, 18 квітня.

"Вчора наша область отримала перші 1170 доз вакцини від Pfizer-BioNTech, а сьогодні ми вже почали її використовувати. Призначена вона, перш за все, для працівників і жителів будинків для людей похилого віку. Туди, згідно з визначеним графіком, виїжджатимуть наші мобільні бригади і проводитимуть щеплення", - розповів глава області Василь Володін.

Сьогодні до вакцинної кампанії приєднаються два спеціалізовані заклади Київщини. Щеплення отримають 78 працівників і 42 жителів Бородянського психоневрологічного інтернату, після них - 84 працівники і 12 жителів Білоцерківського психоневрологічного інтернату.

Зазначено, що паралельно в Київській області в рамках кампанії щодо імунізації також застосовують китайську вакцину CoronaVac. Вона призначена для щеплення маломобільних груп населення та їх опікунів, працівників освіти, які будуть залучені до проведення ЗНО, a тaкoж інших кaтeгopій.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні