--> Дорогі пільговики: ЛПЕ за два тижні навозило пільговиків на 2,4 мільйони | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Дорогі пільговики: ЛПЕ за два тижні навозило пільговиків на 2,4 мільйони

3
13
Дорогі пільговики: ЛПЕ за два тижні навозило пільговиків на 2,4 мільйони
ЛПЕ за два тижні навозив пільговиків на 2,4 мільйони гривень.

Луцьке депо отримає за два тижні 2,4 мільйона гривень з бюджету.

Про це стало відомо зі сайту «007» де детально розписано витрати бюджетних коштів Луцької територіальної громади, повідомляє Волинь#infa.

Так, з 16 березня по 31 березня 2021 року перевезення пільгової категорії осіб вартувало для Луцької громади 2 мільйони 413 тисяч гривень. Згідно договору №1 від 15.01.2021р. акт №6 від 01.04.2021р.



Виконавчий комітет Луцької міської ради сплатив більше 2 мільйонів гривень за перевезення пільгової категорії пасажирів «Луцьким підприємством електротранспорту».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
13

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ото шастають
Відповісти
2,4 лімона поділити на 4 гривні - то є 600 тисяч поїздок або 42,8 тис поїздок в день. всі тролейбуси ЛПЕ роблять по графіку 546 рейсів в будній день. тобто в середньому один рейс перевозить 78 пільговиків. щось важко у це вірити
Відповісти
Що поробиш, що у нас в Україні кожної години народжується, якщо не пенсіонер, то пільговик. Ніхто не бажає чесно жити і працювати. Всі живуть з метою держава мене дурить, а я державу. Я пенсіонер, мені 64 повних років, маю право безоплатного проїзду тільки в тролейбусі. Коли наприклад треба терміново проїхати то заходжу у маршрутку, і обов'язково оплачую проїзд. Я дуже пильний чоловік, і коли знаходжусь у салоні маршрутки, то спостерігаю, що проїзд в маршрутці оплачують не більше половини пасажирів, а значить виходить, що 50-60% населення користується навіть безоплатним проїздом у маршрутному таксі. Що це за пільги, я представляю себе на місці водія, коли заходять віком 25-35 років молоді люди чи у бальзаковському віці пасажири і не платять за прооїзд, а тільки "мукають" водієві, що у них посвідчення. Гадаю це не держава, яка за хабарі виробляє шахраям незаслужені пенсії та пільги і роздає всім бажаючим посвідчення.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні