У Луцьку 13 патрульних отримали щеплення китайською вакциною

1
-3
У Луцьку 13 патрульних отримали щеплення китайською вакциною
У Луцьку почали вакцинувати працівників патрульної поліції області. У перший день щеплення отримали 13 патрульних.

Як розповіла «Суспільному» речниця патрульної поліції області Валентина Мельник, поліцейських від COVID-19 щеплювали вакциною CoronaVac виробництва компанії Sinovac Biotech Ltd.

«Процедура щеплення відбулася безболісно. Після цього всі поліцейські почувалися добре та повернулися до виконання службових обов’язків», – зазначили в управлінні патрульної поліції.
Речник патрульних Богдан Павлович телефоном повідомив Суспільному, що вакцинація відбувалася у відомчій лікарні в Луцьку – ДУ «ТМО Міністерства внутрішніх справ України по Волинській області». В управлінні патрульної поліції додали, що вакцинують усіх охочих поліцейських, які не мають протипоказань до щеплення.

Нагадаємо, вакцину китайського виробництва CoronaVac у кількості 2 080 доз доставили на Волинь 14 квітня. Першочергово вакцину надаватимуть поліцейським, маломобільним групам населення, особам, які за ними доглядають, олімпійцям, паралімпійцям та людям, які братимуть безпосередню участь у зовнішньому незалежному оцінюванні.

Що відомо

13 квітня в Україні розпочалося щеплення проти коронавірусу вакциною CoronaVac. Вона безкоштовна і це перша партія контракту.

За умовами контракту, укладеного між МОЗ України та китайським виробником, ефективність вакцини має складати не менше 70%. Відповідно до українського законодавства, вакцина дозволена до сертифікації та застосування, якщо її ефективність є більшою за 50%.

13 квітня на Волинь доставили першу партію вакцини CoronaVac. Вона розрахована на вакцинування 1 040 волинян, кожен отримає по два щеплення. Зберігається препарат за низької температури, як і вакцина AstraZeneca.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І як побічна дія-почали балакати китайською)))
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні