Газпром купив весь додатковий транзит через Україну

1
14
Газпром купив весь додатковий транзит через Україну
Російський газовий монополіст четвертий місяць поспіль бронює додаткові транзитні потужності газу через територію України. Про це повідомляє Інтерфакс-Україна з посиланням на результати аукціону на Regional Booking Platform в понеділок, 19 квітня.

Зазначено, що концерн купив усю запропоновану додаткову транзитну потужність України на травень - дещо більше, ніж у квітні.

Сьогодні на платформі RBP бронювали додаткові транзитні потужності на травень. Із запропонованих 15 млн куб. м на добу були запитані всі 15 млн куб. м на добу. На квітень, березень і лютий Газпром купував дещо менше - по 14,2 млн куб. м на добу.

Як відомо, Газпром на 2021 рік має довгострокове бронювання української ГТС в обсязі 40 млрд куб. м - це 109 млн куб. м на добу. Водночас 14,2 млн куб. м заброньовано додатково на аукціоні - всього 123,2 млн куб. м на добу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
14

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
по якій ціні ?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні