--> Ілон Маск прокоментував смертельну ДТП з Tesla | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Ілон Маск прокоментував смертельну ДТП з Tesla

0
-2
Ілон Маск прокоментував смертельну ДТП з Tesla
Ілон Маск відреагував на ДТП у Техасі, в якій загинули двоє людей. Стверджувалося, що електрокар рухався в режимі автопілота.

На електромобілі Tesla, що розбився напередодні в американському штаті Техас, автопілот ввімкнений не був. Про це заявив засновник компанії з виробництва електрокарів Tesla Ілон Маск у Twitter, повідомляє Корреспондент.

Він також додав, що авто не було оснащене функцією повного автономного управління.

"На ділянці дороги, де сталася ДТП, не було підсвічування розмітки траси, яка необхідна для коректної роботи стандартного автопілота", - написав Маск у соцмережі.



Пізніше він додав, що "ймовірність аварії Tesla з ввімкненим автопілотом в 10 разів нижча, ніж у звичайного автомобіля".

Смертельна аварія сталася близько 21:00 за місцевим часом у неділю, 18 квітня, в місті Спрінг у штаті Техас.

Автомобіль Tesla Model S 2019 року випуску злетів з дороги і на великій швидкості врізався в дерево. Електрокар загорівся. 59-річний та 69-річний чоловіки, які перебували в салоні, загинули на місці події. Пожежники змогли впоратися з вогнем тільки через чотири години.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні