«Має бути баланс», – Алла Надточій про чоловіків та жінок у політиці. ВІДЕО

0
3
«Має бути баланс», – Алла Надточій про чоловіків та жінок у політиці. ВІДЕО
Луцька депутатка від Громадянського Руху "СВІДОМІ" Алла Надточій запевнила, що в політиці має бути баланс між жінками та чоловіками. І це треба усім зрозуміти.

Про це вона заявила у "Жіночому клубі" на 12 телеканалі.



Я жінка, яка не змовчить. Я жінка, яка може відповісти на те, що мені кажуть. Я думаю, таким чином хочуть зачепити, може, вибити якось з колії. Я тепер так само почала ставитися і до чоловіків. Багато хто звик, що ти маєш мовчати, бо ти жінка. Я старший, я головніший. Можливо, у них в сім'ї так і є. Але я дуже часто стала говорити таким чоловікам поза сесійною залою: от уявіть, що до вашої доньки от так будуть ставитися чи на роботі, чи на навчанні, чи чоловік. Чи приємно було б вам? Трішки почали дослухуватися. Я була в бізнесі, де до того, що жінка може чогось досягти, ставилися адекватно. Коли я прийшла в депутатство, не могла зрозуміти, чому тут так відбувається", – розповіла Алла Надточій.

У політиці жінок хочуть вижити: з одного боку, закон змушує, а з іншого – обурюються, мовляв, ну чого ви сюди лізете, зауважила депутатка.

"Коли жінка ходить в поліклініку з дитиною, вона знає, який бар'єр вона проходить. Якщо чоловік цього жодного разу не робив, як він може ухвалити рішення в міській раді, чи виділяти кошти на пандуси, на пеленальні столики, на кімнати мами й дитини. Він не може цього зрозуміти цілком. А жінка це розуміє до деталей. Мусить бути баланс", – наголосила Алла Надточій.





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні